Applikasjonsutvikling

Programvare er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små selvstendige hjemmesider, til store skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere.

Vi arbeider tett med noen av norges største aktører innenfor flere bransjer. Blant annet i forlagsbransjen, energi, transport- og industrisektoren.

ys  Mobilapplikasjoner

ys  Brukerportal

ys  Databaser

ys  Valg av teknologi og produkter

 

365

Applikasjonsutvikling


Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små, selvstendige hjemmesider til store, skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere. Løsningene betjenes i stor grad fra vår datahall, mens andre legges hos våre kunders løsninger.

Vi arbeider tett med noen av Norges største aktører innenfor flere bransjer, blant annet i forlagsbransjen, transport- og industrisektoren. Vårt mål er alltid et langsiktig samarbeid hvor vi bidrar kontinuerlig med engasjement, kompetanse og kapasitet, tilpasset våre samarbeidspartnere

Vi bistår våre kunder gjennom hele prosjektet, fra planlegging og kravspesifikasjon, til gjennomføring, ledelse, lansering og vedlikehold. Vi leverer løsningene gjennom selvstendige prosjekt, eller som bidragsytere til kundens egne ressurser.

I tillegg til programmering, har vi også høy kompetanse og erfaring på ledelse, arkitektur, design, modellering, integrasjon, oppgradering og vedlikehold av eksisterende systemer, samt rådgivning ved valg av plattform og løsning for våre kunder.

Vårt mål er alltid å levere merverdi til våre kunder. Vårt team har som mål å levere den beste kvaliteten, den riktige kompetansen og de beste løsningene!

 

 

Vår prosess for utvikling av applikasjoner

ops

1. Oppstart

Vi definerer kundens behov og lager en oversikt over hvilken videre informasjon som må samles inn.

utv

2. Utvikling

Applikasjonens struktur og layout designes med hjelp av kundens feedback.
 

test

3. Testing

Omfattende testing utføres for å sikre at applikasjonen fungerer som forventet når testdata behandles.

pub

4. Publisering

Vi kobler opp applikasjonen mot brukerne, om kunden ønsker hosting i vårt datasenter kan vi bistå her.

ui

5. Vedlikehold

Alt ettersom hvilken hosting-løsning kunden har valgt utfører vi nødvendig oppdatering og vedlikehold.

 
 

Kostnad for utvikling


Hvor store kostnadene blir for spesialutviklede applikasjonsløsninger blir er det vanskelig å sette en pris på, da dette kommer helt an på en rekke faktorer:

ys Hvilke typer data som skal håndteres

ys Antall brukere for bruke applikasjonen

ys Størrelse på datamengder

ys Kompleksitet i applikasjon

ys Eksterne integrasjoner

ys Sikkerhetsnivå

Ta derfor kontakt med oss på e-post, chat eller telefon
for en uforpliktende samtale.

wss

 

 

Referansekunder
 

Vi har samlet noen av våre tidligere utviklingsprosjekter, ta  gjerne en titt for å få innsyn i vår utvidete kompetanse.

 

 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Behov for skreddersydd programvare?

La Lerøen levere løsninger tilpasset bedriftens behov 

 

 

Ring oss nå!

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring