Sikkerhet

Med et økende trusselbilde, har IT sikkerhet, aldri vært et større tema enn nå. Vi har trusler i eget land, og trusler fra utlandet. Med overvekt i økonomisk vinning, må vi ivareta sikkerheten rundt våre data, selv om vi ikke i utgangspunktet anses som et åpenbart mål. 

Uansett hvilke type angrep, fra inn eller utland, tilfeldig eller målrettet, må vi stoppe dette, før det går for langt. Vi tilbyr våre kunder effektiv og solid beskyttelse mot potensielle trusler og farer.

ys  Brannmur

ys  Patching

ys  Overvåkning

ys  Sårbarhetsanalyse

ys  VPN

 

Sikkerhet


Det er mange ulike potensielle trusler og angrepstyper som kan ramme. Det være seg tilfeldige dataangrep, hvor angriperen ønsker tilgang inn på et eller flere systemer, normalt for å forsøke å tilegne seg informasjon, som kan lede til økonomisk vinning. Slike angrep er normalt ikke målrettet, og angriperen forsøker helt tilfeldige mål. Det kan også være målrettede angrep som er ment å ramme en part, eller for å skaffe til veie informasjon, som ellers ikke er tilgjengelig. Industrispionasje kan få alvorlige konsekvenser, om det ikke stoppes, eller oppdages. Det kan også komme angrep, som bare er ment å ta ned en tjeneste, slik at den blir utilgjengelig for de som benytter den. 

 

sc

 

 

sc

Patching / Oppdatering


Å sikre et IT-system med mange ulike enheter er en jobb som aldri tar slutt, nye trusler og svakheter dukker opp kontinuerlig. Vi hjelper din bedrift å holde programvare i sin maskinpark oppdatert mot nye trusler for at dere skal være best mulig sikret mot eventuelle angrep som utnytter nyoppdagede sikkerhetshull i systemene. 

Ta kontakt i dag og la Lerøen Datapartner ta over jobben med å holde programvare oppdatert.

 

 

VPN


Ved å sette opp krypterte tuneller hvor bedriftens datatrafikk sendes gjennom, sikrer man at sensitiv informasjon kan snappes opp av andre. Disse sikre tunnellene kan settes opp slik at brukere også kan benytte seg av trygg netttilgang selv på utrygge offentlige åpne nettverk, uansett hvor den ansatte måtte befinne seg. Ved hjelp av en VPN kan man også være pålogget bedriftens lokale nettverk selv om man fysisk befinner seg på et helt annet sted.

La Lerøen Datapartner sørge for trygg tilkobling til utrygge nett. Kontakt oss i dag.

   sc  
 

 

sc

Brannmur


Brannmurens oppgave er å kontrollere trafikk mellom datanettverk med ulike tillitsforhold. Typiske eksempel er Internett som er ei sone uten tillit, og et internt nettverk som er en sone med høy tillit. Riktig konfigurasjon av brannmurer krever gode evner hos systemadministratoren. Det krever betydelig forståelse for nettverksprotokoller og datasikkerhet. Små feilgrep kan gjøre en brannmur verdiløs som sikkerhetsverktøy. 

Lerøen Datapartner levererer, konfigurerer og installerer utstyr fra alle de største produsentene. Ta kontakt i dag.

 

 

Sårbarhetsanalyse


Vi leverer sårbarhetsanalyser der vi aktivt går inn for å finne svakheter i din bedrifts IT-systemer. En analyse forteller deg hvor god IT-sikkerheten er i din bedrift, og hvilke risikoer og trusler du er utsatt for. Når analysen er fullført presenteres en risikorapport, med full oversikt over datasikkerheten i ditt selskaps nettverk og utstyr. Fines det svakheter vil vi komme med råd og sette opp et potensiell løsning for sikring.

Ta kontakt idag for å avtale en sårbarhetsanalyse av din bedrift.

   sc  
 

 

 

sc

Videoovervåkning


Moderne overvåkningssystemer gir nye muligheter til fjernvisning av driftsoperasjoner og kan være et ekstra lag for å beskytte din bedrifts interresser. Ved hjelp av høyoppløselige videostrømmer kan man nå få en oversikt som tidligere ikke har vært mulig, direktesendt og tilgjengelig over internett.

Ta kontakt i dag for en prat om hvilke muligheter som finnes for din bedrift.

 

 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Ønsker du også en problemfri IT-hverdag?

La Lerøen ta ansvaret for bedriftens IT-sikkerhet

 

 

Ring oss nå!

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring