Skytjenester

Fra vårt topp moderne datasenter tilbyr vi alle skytjenester

Vårt datasenter er bygget opp fra bunnen som en profesjonell serverhall som sikrer 100% oppetid, skalering og sikkerhet for de hundrevis av servere som til en hver tid kjører der. Alle løsningene i datahallen er kontinuerlig overvåket, I hver enkelt server er også alle vifter, temperaturer, harddisker, minnebrikker, kontrollere, og andre komponenter overvåket. Oppstår det er problem på noe som helst vil det komme opp med varsler på vårt driftssenter, og våre teknikere vil løse det.

ys  Webhotell

ys  Serverleie

ys  Lagring / Backup

ys  E-post / Exchange

ys  Applikasjonsserver

 

 

tj

Office 365


La oss håndtere flyttingen av din bedrifts nåværende systemer over i en fremtidsrettet og nyskapende Office 365 løsning med fokus på samarbeid, mobilitet og sikkerhet. 

Fra kr. 40,60,- per mnd.

dh

E-post


Lerøen datapartner har lang erfaring med hosting av epost, både gjennom vårt webhotell og mer avanserte exchange tjenester hostet i vårt moderne datasenter.


Fra kr 55,- per mnd.

sh

Webhotell


Vi leverer rimelige webhotellløsninger på våre moderne servere i vårt skysenter. Du kan utvikle dine egne nettsider selv eller via eksterne byrå, eller vi kan bistå også i den prosessen. 

Fra kr. 149,- per mnd.

tj

Lagring & Backup


Vi er totalleverandør av lagrings-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. Enten du er en liten bedrift eller en større bedrift med store filområder.

Fra kr 49,- per mnd.

dh

ASP-løsninger


Vi har lang erfaring med, og leverer softwareløsninger til både store og små bedrifter. Vi både utvikler og hoster slike tjenester.

Fra 49,- per mnd.

sh

Applikasjonsserver


Vi leverer hostingtjenester også for applikasjoner. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen da dette er vanskelig å prissette grunnet ulike tilpassninger.

Ta kontakt for pris.

 

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring