Systemutvikling

 

Programvare er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små selvstendige hjemmesider, til store skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere.

Vi arbeider tett med noen av norges største aktører innenfor flere bransjer. Blant annet i forlagsbransjen, energi, transport- og industrisektoren.

ys  Webløsninger

ys  Mobilapplikasjoner

ys  Database

ys  Teknologi og produktvalg

dev1

 

 

Systemutvikling


IT er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Der finnes et utall programmer og systemer på markedet designet for alle tenkelige oppgaver og forretningsområder. Likevel er det slik at standardiserte løsninger ikke alltid gir den effekten man ønsker. Alle bedrifter har spesielle behov innenfor et eller flere områder hvor såkalte ”hyllevarer” ikke strekker til. 

Noen har behov for en mer spesialisert prosess styring enn det eksempelvis økonomi- eller ERP systemer kan tilby. Andre ganger kan det være nødvendig å integrere eldre systemer inn i de nye, for å unngå å miste verdifull data. Dette krever integrasjon, design av ny database og overføring av data fra de gamle systemene, eller en helt ny applikasjon, utviklet fra bunnen av som skreddersøm. 

 

 

 

Lerøens programmerere er dedikerte utviklere innenfor alle disse feltene. Vi søker hele tiden å utvikle systemer og applikasjoner som letter arbeidsdagen og gir merverdi for våre kunder. Hvilke teknologier vi bruker, avhenger helt av hva som er hensiktsmessig å benytte til de forskjellige oppgavene. Filosofien er alltid å være fremtidsrettet ved valg av teknologi. Vi har derfor bred erfaring innenfor mange programmeringsspråk og teknologier, nettopp for å kunne løse de spesifikke behovene til den enkelte kunde. 

 dev2    
 
 
 

 

dev2

Videre bistår vi også med å utvikle IT strategier for våre kunder. Vi har høy kompetanse innenfor blant annet webstrategi og datasikkerhet og hjelper kontinuerlig våre kunder med å velge riktig løsning til riktige oppgaver og behov.

Vi utvikler alle typer systemer, server- og klient-applikasjoner, webportaler eller selvstendige applikasjoner, databaser og integrasjon mot eksisterende databaser. I tillegg til utvikler vi også hjemmesider, som enten kan hostes hos vårt webhotell, eller plasseres på kundenes egne webservere. Webløsningene kan leveres på flere forskjellige publiseringsplatformer som Sitefinity, Drupal CMS eller Wordpress. Eller vi kan levere helt skreddersydde løsninger tilpasset kundens spesifikasjon.


 

 

 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Ønsker du også en problemfri IT-hverdag?

La Lerøen Datapartner ta ansvaret for bedriftens IT-systemer

 

 

Ring oss nå!

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring