IT-Konsulenter

Lerøen drift jobber både med kunder som ikke har eget IT-personell, hvor vi fungerer som kundens IT-avdeling. I tillegg jobber vi med kunder som har eget personell, vi blir da et suplement som kan bidra med kompetanse og kapasitet.

Alle våre kunder har en dedikert, kvalifisert driftskonsulent som har ansvaret for deres kundeforhold og kjenner deres systemer i detalj. Gjennom vår forebyggende overvåking mottar våre kunder løpende rapporter om tilstanden på IT-systemene dersom noe avdekkes.

bp  Nettverk

bp  Brannmur

bp  Installasjon

bp  Brukerstøtte

bp  Proaktiv drift

bp  Backup

bp  Maskinvare

bp  Sikkerhet

 

 

Våre erfarne konsulenter kan bidra med blant annet:

 

365

Rådgivning


Alle våre kunder har en dedikert, kvalifisert driftskonsulent som har ansvaret for deres kundeforhold og kjenner deres systemer i detalj. Vi vet hvor viktig det er at IT-systemer og utstyr fungerer optimalt, med vår lange erfaring i bransjen hjelper vi våre kunder til å arbeide mest mulig effektivt og økonomisk. Vi holder oss oppdatert på innovasjon innen IT for å sørge for at vi alltid gir de beste og mest oppdaterte anbefalingene til våre kunder. 

 

 

Prosjektstyring


Vellykkete IT prosjekter er avhengig av god prosjektstyring. Vi har lang erfaring og god metodikk for å lede prosjekter hvor det skal koordineres ressurser. Dette kan være ressurser internt hos kunden, hos andre eksterne parter og hos oss. Ofte har kunden klare mål men usikker på hvordan man skal oppnå disse i en IT-verden som kan være komplisert og uoversiktlig. Vår lange erfaring og brede kompetanse gir oss muligheten til å planlegge og utføre prosjekter på en effektivt og konstnadsbesparende måte.

 

 st    
 

 

str

 

Strategi


Er selskapet ditt i vekst? Er informasjonsflyten i din bedrift sikret? Hvor fremtidsrettet er bedriftens systemer?

Dette er viktige spørsmål som trenger oppmerksomhet, revidering og utarbeidelse av IT strategi for bedrifter er blant tjenestene vi kan avlaste våre kunder med. La oss håndtere denne strategien men dere fokuserer på andre arbeidsoppgaver. 


 

 

Valg av teknologi og produkter


Valg av inhouse løsning? Skyløsning? Hybridløsning?
Hvilke produkter og teknologi bør man velge?

Gjennom lang erfaring og analyse av den enkelte kundens behov kommer vi med individuelle råd skreddersydd for deres virksomhet. Vår lange erfaring i bransjen gir oss en fordel i at vi har bred kompetanse, vi har selv erfart hva som fungerer, hva som trenger prioritering og hva som kan bli flaskehalser. Vi er tilgjengelig på support om noe skulle oppstå.

 

 wss    
 
 

 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Ønsker du også en problemfri IT-hverdag?

La Lerøen Datapartner ta ansvaret for bedriftens IT-systemer

 

 

Ring oss nå!

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring