Driftstjenester

Lerøen drift jobber både med kunder som ikke har eget IT-personell, hvor vi fungerer som kundens IT-avdeling. I tillegg jobber vi med kunder som har eget personell, vi blir da et suplement som kan bidra med kompetanse og kapasitet.

Alle våre kunder har en dedikert, kvalifisert driftskonsulent som har ansvaret for deres kundeforhold og kjenner deres systemer i detalj. Gjennom vår forebyggende overvåking mottar våre kunder løpende rapporter om tilstanden på IT-systemene dersom noe avdekkes.

bp  Nettverk/brannmur

bp  Installasjon

bp  Sikkerhet

bp  Brukerstøtte

bp  Proaktiv drift

bp  Backup

bp  Maskinvare

bp  Sikkerhet

365

 

slrwnds

Proaktiv driftGjennom vårt egenutviklede konsept for proaktiv drift og overvåkning ivaretar og passer vårt driftssenter på kundenes IT systemer på en moderne, sikker og god måte.

Vi benytter markedsledende verktøy for overvåkning av servere, PC’er, mobile enheter og applikasjoner. Dersom et problem oppstår går det en alarm i vårt driftssenter og en kvalifisert driftskonsulent vil begynne å jobbe med feilen med en gang. Ofte før kunden selv oppdager at noe er gale. Kunden mottar løpende rapporter om tilstanden på IT systemene (oppetid, feil, kapasitet m.m.).

Typiske parametere vi kan overvåke på en server:

check Maskinvare feil
check Backup status
check Ytelse
check Diskplass
check Windows tjenester
check Angrepsforsøk
check Serverens oppetid
 

Tjenesten kan kombineres med automatisk «patching» med oppdateringer fra Microsoft og annen standard programvare.

 

 

SikringTrusselbilde for PC’er øker, for å gi trygghet for drift og vedlikehold av PC’er kan vi tilby en pakke med overvåkning og endepunkt sikring som lar oss bevege oss fra reaktiv IT drift («break & fix») til proaktiv IT drift hvor mulige problemer og kapasitetsutfordringer kan adresseres i forkant. Inneholder blant annet følgende:

check  Overvåkning av PCer med rapportering til vårt driftssenter hver 30 minutt
check  Fjernstyring
check  Patchdministrasjon inkl. sårbarhetsskanning – patcher Windows og standard programmer som Office, Java, Adobe m.m.
check  Antivirus (integrert antivirus program med rapportering til vårt driftssenter)
check  Web Security (skanning av websider for skadelig kode)
check  Inventaroversikt inkludert oversikt over hva som er installert på den enkelte PC

Kombineres med Managed Online Backup hvis man ønsker å sikre lokale data (f.eks. skrivebord, mine dokumenter, favoritter. MOB er en nettbasert tjeneste (online backup) for backup av både servere og arbeidsstasjoner.

Løsningen er svært enkel å sette opp og rimelig å komme i gang med. Ta kontakt med oss i dag for nærmere informasjon og priser.

wss
 

 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Ønsker du også en problemfri IT-hverdag?

La Lerøen Datapartner ta ansvaret for bedriftens IT-systemer

 

 

Ring oss nå!

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring