IT-driftstjenester

Outsourcing kan være både et moteord, og et skjellsord. I IT sammenheng er det uansett fornuftig å vurdere outsourcing av IT drift og support, med mindre man er veldig stor. Uansett hvor dyktig en IT medarbeider måtte være, så må man ha et faglig miljø rundt seg for å bli virkelig god. Og virkelig god må man være i dag, for å kunne gi riktige råd, og dermed stabil drift og fornøyde brukere.

Vi kan være IT-staben din, eller vi kan være det faglige miljøet IT-staben din trenger for å fungere optimalt. Kundene våre faller inn under begge grupper i dag, og våre medarbeidere har derfor varierte arbeidsdager og utfordringer som skaper overskudd og kunnskap. Overskuddet smitter over på kundene, mens kunnskapen er lett tilgjengelig når kundene har bruk for den.Vi jobber daglig med de nyeste teknologier innen server, nettverk, virtualisering, datalagring, klienter og skytjenester.

 

tj

Outsourcing av drift og support


Lerøen Datapartner har lang erfaring med drifting av andre bedrifters IT-systemer, både gjennom support via telefon og også besøk ute hos våre kunder. Vi kan være IT-staben din, eller vi kan være det faglige miljøet IT-staben din trenger for å fungere optimalt. 

sd

Salg / Installasjon / Drift Servere


Lerøen Datapartner har i over 15 år levert, montert og driftet både store og små servermiljø for kunder. Her sitter vi på utvidet kompetanse for hva en bedrift trenger for å utføre sitt arbeid sikkert og effektivt. Vi holder et konkurransedyktig prisnivå og fokus på kundeservice.

sh

Salg / Installasjon / Drift Pc og mobil


Lerøen Datapartner har lang erfaring med levering av alt av IT-utstyr, vi leverer, monterer, konfigurerer og leverer support for de aller fleste av dagens pc-er, mobiltelefoner o.l. Med det rette oppsettet kan bedriftens ansatte jobbe fra hvor som helst på en sikker platform.

tj

Sikkerhet


IT-sikkerhet er viktigere en noen gang, angripere har nå stor slagkraft over nettet. Med vår lange erfaring også på dette feltet kan vi bidra til å sikre din bedrifts utstyr og nettverk. Samt rådgivning innen generell IT-sikkerhet.
 

dh

Nettverksutstyr


Lerøen Datapartner leverer, montererer og gir support for alt av nettverksutstyr. Gjennom vår partneravtale med BKK kan vi også bidra med installasjon av høyhastighets bredbåndslinjer. 
 

sh

Applikasjonsservere


I dag flyttes flere og flere tjenester som tidligere var installert på hver enkelt pc over i skyen. Dette åpner for nye måter å arbeide sammen på som også kan gi kostnadsbesparelser. Vi har også bred kompetansse innen applikasjonsutvikling 

 

screens

 

 

 

 

 

 

Ønsker du også en problemfri IT-hverdag?

La Lerøen Datapartner ta ansvaret for bedriftens IT-systemer

 

 

Ring oss nå!

 

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring