logo-hvit-L


- Problemfri IT-hverdag...

Menu
ldp.no

Web og applikasjoner

Lerøen Utvikling har over 15 års erfaring med web- og applikasjonsutvikling. 

Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små, selvstendige hjemmesider til store, skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere. Løsningene betjenes i stor grad fra vår datahall, mens andre legges hos våre kunders løsninger.

Vi arbeider tett med noen av Norges største aktører innenfor flere bransjer, blant annet i forlagsbransjen, transport- og industrisektoren. Vårt mål er alltid et langsiktig samarbeid hvor vi bidrar kontinuerlig med engasjement, kompetanse og kapasitet, tilpasset våre samarbeidspartnere

Vi bistår våre kunder gjennom hele prosjektet, fra planlegging og kravspesifikasjon, til gjennomføring, ledelse, lansering og vedlikehold. Vi leverer løsningene gjennom selvstendige prosjekt, eller som bidragsytere til kundens egne ressurser.

I tillegg til programmering, har vi også høy kompetanse og erfaring på ledelse, arkitektur, design, modellering, integrasjon, oppgradering og vedlikehold av eksisterende systemer, samt rådgivning ved valg av plattform og løsning for våre kunder.

Vårt mål er alltid å levere merverdi til våre kunder. Vårt team har som mål å levere den beste kvaliteten, den riktige kompetansen og de beste løsningene!

Menu

 
facebook-iconlinkedin

Om oss

Vi er totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. 

 "Markedets garantert beste service og oppfølging"
er nøkkelen til vår suksess. 
Kontaktinformasjon

Fantoftveien 38 , 5072 Bergen
Telefon 55 36 20 20
E-post firmapost@ldp.no

Organisasjonsnummer:
NO 979 361 645 MVA
Åpningstid: man-fred. 08-16,

Her finner du oss!

Prosjekt: Akvasafe AS 

Akvadok er en webapplikasjon som håndterer elektronisk innsendelse av anleggssertifikat, fortøyningsanalyse, lokalitetsanalyse og hovedkomponentbevis for oppdrettsnæringen. Løsningen integrerer direkte med Altinn, og bistår kunden i sitt arbeid i henhold til NYTEK forskriften og NS-9415.

Akvasafe AS

Akvasafe sitt personell har lang erfaring med inspeksjon av flytende oppdrettsanlegg. Vi er akkreditert som inspeksjonsorgan type A etter NYTEK -forskriften og NS-9415 innenfor følgende områder: Anleggssertifikat, fortøyningsanalyse, lokalitetsanalyse og hovedkomponentbevis.

Akvasafe har tett kontakt med kunder som sikrer at behov imøtekommes hurtig. Deres kunder får hjelp til å velge fornuftige, sikre og kostnadeffektive løsninger.