logo-hvit-L


- Problemfri IT-hverdag...

Menu
ldp.no

Systemutvikling

IT er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Der finnes et utall programmer og systemer på markedet designet for alle tenkelige oppgaver og forretningsområder. Likevel er det slik at standardiserte løsninger ikke alltid gir den effekten man ønsker. Alle bedrifter har spesielle behov innenfor et eller flere områder hvor såkalte ”hyllevarer” ikke strekker til. 

Noen har behov for en mer spesialisert prosess styring enn det eksempelvis økonomi- eller ERP systemer kan tilby. Andre ganger kan det være nødvendig å integrere eldre systemer inn i de nye, for å unngå å miste verdifull data. Dette krever integrasjon, design av ny database og overføring av data fra de gamle systemene, eller en helt ny applikasjon, utviklet fra bunnen av som skreddersøm. 

Lerøens programmerere er dedikerte utviklere innenfor alle disse feltene. Vi søker hele tiden å utvikle systemer og applikasjoner som letter arbeidsdagen og gir merverdi for våre kunder. Hvilke teknologier vi bruker, avhenger helt av hva som er hensiktsmessig å benytte til de forskjellige oppgavene. Filosofien er alltid å være fremtidsrettet ved valg av teknologi. Vi har derfor bred erfaring innenfor mange programmeringsspråk og teknologier, nettopp for å kunne løse de spesifikke behovene til den enkelte kunde.

Vi utvikler alle typer systemer, server- og klient-applikasjoner, webportaler eller selvstendige applikasjoner, databaser og integrasjon mot eksisterende databaser. I tillegg til utvikler vi også hjemmesider, som enten kan hostes hos vårt webhotell, eller plasseres på kundenes egne webservere. Webløsningene kan leveres på flere forskjellige publiseringsløsninger som Sitefinity, Drupal CMS eller Wordpress. Eller vi kan levere helt skreddersydde løsninger tilpasset kundens spesifikasjon.

Videre bistår vi også med å utvikle IT strategier for våre kunder. Vi har høy kompetanse innenfor blant annet webstrategi og datasikkerhet og hjelper kontinuerlig våre kunder med å velge riktig løsning til riktige oppgaver og behov.

 

Menu

 
facebook-iconlinkedin

Om oss

Vi er totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. 

 "Markedets garantert beste service og oppfølging"
er nøkkelen til vår suksess. 
Kontaktinformasjon

Fantoftveien 38 , 5072 Bergen
Telefon 55 36 20 20
E-post firmapost@ldp.no

Organisasjonsnummer:
NO 979 361 645 MVA
Åpningstid: man-fred. 08-16,

Her finner du oss!

Prosjekt: Norwegian Deck Machinery 

NDM Winchbook admninistrerer prosjektdata og servicerelatert informasjon for leveranser mot offshore- og shippingindustrien. Løsningen leveres over Citrix fra vårt datasenter, og integrerer med kundens ERP system og eksterne web-ressurser.

Norwegian Deck Machinery AS
Norwegian Deck Machinery startet sin virksomhet som Vestnorsk Engineering i 1989, og har videreutviklet sitt forretningskonsept til å bli en av markedets mest allsidige leverandører av produkter og ingeniørtjenester til skips- og offhoreindustrien.

I 2010 ble selskapet overtatt av Køhlergruppen i Stavanger for å bli en del av deres industrigruppe. NDM tilbyr komplett systemdesign, ingeniørtjenester, produksjon, testing og service.