logo-hvit-L


- Problemfri IT-hverdag...

Menu

Systemutvikling

Ø-mannen og utviklingstanker 260x180

IT er et kraftig virkemiddel for å effektivisere driften og forenkle prosesser. Der finnes et utall programmer og systemer på markedet designet for alle tenkelige oppgaver og forretningsområder. Likevel er det slik at standardiserte løsninger ikke alltid gir den effekten man ønsker.  

 

Web og applikasjoner

Ø-mannen og PC'en 260x180

Lerøen Datapartner har over 15 års erfaring med web- og applikasjonsutvikling. 

Vårt utviklingsteam leverer løsninger fra små, selvstendige hjemmesider til store, skreddersydde portaler og applikasjoner med flere hundre tusen brukere.  

Skreddersøm 

Ø-mannen og mobilintegrasjonen 260x180

For applikasjonslaget står valget mellom 2 klare veivalg – hyllevare eller skreddersøm. Men definisjonen av disse to kategoriene varierer veldig, og samtidig er det ikke nødvendigvis slik at om man velger det ene, så forkaster man det andre.

Menu

 
facebook-iconlinkedin

Om oss

Vi er totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. 

 "Markedets garantert beste service og oppfølging"
er nøkkelen til vår suksess. 
Kontaktinformasjon

Fantoftveien 38 , 5072 Bergen
Telefon 55 36 20 20
E-post firmapost@ldp.no

Organisasjonsnummer:
NO 979 361 645 MVA
Åpningstid: man-fred. 08-16,

Her finner du oss!

Prosjekt: Forlagshusets e-portal

eportalForlagshusets e-portal er en felles plattform for brukere av forlagshusets digitale læreplattform og d-bøker. Løsningen har i dag over 250.000 brukere, og betjener tilgang til over 100 digitale produkter og kurs. Den integrerer også med kommuners skoleadministrative system, og leverer full FEIDE integrasjon for brukere i skolesektoren.

Fagbokforlaget og Forlagshuset Vigmostad og Bjørke:
Forlagshuset Vigmostad & Bjørke har i dag ca. 300 ansatte og over 700 millioner kroner i omsetning. Forlagshuset er den tredje største bokdistributøren i Norge, med eget lager, hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Stavanger, Gdansk og Delhi.
 
Innenfor forlagshuset finner du blant annet Fagbokforlaget, Eide forlag, det skjønnlitterære forlaget Vigmostad & Bjørke, John Grieg AS, musikkforlaget Cantando, bokhandelen Akademika og Norges ledende nettbokhandel Haugenbok.no.
 
Fagbokforlaget er i dag det fjerde største forlaget i Norge med utgivelser for hele utdanningsløpet, fra barnehage til høyere utdanning. Fagbokforlaget er ledende innen en rekke av disse satsingsområdene med både digitale og trykte læremidler.