logo-hvit-L


- Problemfri IT-hverdag...

Menu

Om oss

Lerøen Datapartner er totalleverandør av IT-løsninger. Vårt hovedmarked er små- og mellomstore bedrifter. Virksomheten er delt inn i fire forretningsområder:

Lerøen Drift. Vårt team med høyt kvalifiserte driftskonsulenter bistår med installasjon, drift og forvaltning av IT løsninger hos våre kunder. Både lokale løsninger hos kunden og skyløsninger.

Lerøen Utvikling.
Vårt team med høyt kvalifiserte utviklere bistår med skreddersøm. Alt fra produksjon av websider til portaler, applikasjoner, databaser, rapporteringsløsninger og integrasjoner.

Lerøen Datasenter.
Fra vårt eget topp moderne og sikre datasenter på Fantoft tilbyr vi alt fra enkle e-post og web hotell tjenester til utleie av servere, ASP løsninger og plassering av kunders eget utstyr.

Lerøen Produkt.
Salg av IT produkter som PCer, servere, brannmurer, skrivere, programvarelisenser, nettbrett, smarttelefoner m.m. Salg skjer både via webshop og direkte kontakt.

Vår visjon er å tilby våre kunder en problemfri IT-hverdag. Vårt mål er svært fornøyde kunder. Våre kjerneverdier er kompetanse, fleksibilitet, kvalitet og service. I dette ligger vår suksess. Vi legger mye ressurser ned i å skape gode kunderelasjoner og fornøyde kunder. For oss er det viktigere å beholde og videreutvikle etablerte kunderelasjoner enn å hele tiden «shoppe» etter nye kunder. Våre fornøyde kunder er også vår viktigste markedsføringskanal.

Lerøen Datapartner er etablert i 1987 og har lang fartstid i bransjen. Vi har hele tiden vært lokalt forankret i Bergen, noe vi også har tenkt å være i fremtiden. Vi har siden oppstarten levert gode resultater og fremstår i dag som en trygg, solid og langsiktig samarbeidspartner for våre kunder, ansatte og leverandører.

Menu

 
facebook-iconlinkedin

Om oss

Vi er totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn. 

 "Markedets garantert beste service og oppfølging"
er nøkkelen til vår suksess. 
Kontaktinformasjon

Fantoftveien 38 , 5072 Bergen
Telefon 55 36 20 20
E-post firmapost@ldp.no

Organisasjonsnummer:
NO 979 361 645 MVA
Åpningstid: man-fred. 08-16,

Her finner du oss!

Lerøen Datapartner AS

Adresse: Fantoftveien 38, 5072 Bergen
Telefon: 55 36 20 20
Faks: 55 36 20 21
Epost: firmapost@ldp.no
Organisasjonsnummer: NO 979 361 645 MVA
Åpningstid: 08-16, lørdag og søndag stengt
Her finner du oss